Swing & Lindy Hop

Lindy Hop

El Lindy Hop és un ball de parella popularitzat per ballarins afro-americans a mitjans de la dècada dels anys 20 i va anar extenent-se per tot EEUU i proclamant-se ja al 1943 com a “ball nacional”en conmemoració a Charles Lindbergh, el primer aviador en fer el vol en solitari i sense escales creuant l’Oceà Atlantic, d’aquí l’origen del nom d’aquest Ball LINDY HOP (el salt de Lindy).

Amb el temps el Lindy Hop va evlucionar amb una gran varietat d’estils com el Swing, West Coast, jive,Boogie woogie, Balboa, etc.

Recentment, en aquests últims anys, el Lindy Hop s’ha recuperat a molts indrets de la nostra geografía de forma massiva i amb una gran acceptació posant-se a l’ordre del dia amb èxit i popularitat en el ball social. El seu ritme dinàmic, alegre i d’atmòfera vintage l’ha fet, de nou, indispensablepel col.lectiu de ballarins a l’actualitat.

A Making Dance posem aquest atractiu ritme a mans del nostre mestre Eduard Casasampere, qui us descrubrirà com posar-lo en pràctica i us transmetrà l’entusiasme dels “feliços 20”. El Lindy Hop es una novetat al nostre centre de ball i una oportunitat que no t’aconsellem que et perdis.